dilluns, 5 d’octubre del 2009

· PLAN BUNESOL·

Aquests últims dies Amics del Sindicat hem estat testimonis d'una pintada damunt una altra. Aquesta darrera intuïm que amb més bones intencions que la primera, tot i que no deixa d'ésser un altre parxe.Des d'Amics del Sindicat ens hem adonat que aquest lloc és ideal per reivindicar-se i així ho hem fet. Tenim entès que hi ha una llei que expropia els immobles que són bens d'interès cultural (B.I.C.) si el propietari no ho en té cura. També sabem que aquesta llei no s'aplica i a més, està aturada. Des d'Amics del Sindicat pensam que aquesta mesura seria una bona solució per abaratir el preu (mesura anticrisis) respecte els 6 milions que demana el propietari, si tanmateix les institucions han d'acabar comprant-ho amb els nostres doblers. Aquesta és la reivindicació que se ens ha passat pel cap en el graffiti virtual que hem dissenyat.

Si tens alguna idea millor, irònica, divertida i reivindicativa, abaix del blog trobaràs la mateixa fotografia amb la paret neta per a que facis un copy-past, rotulis el teu graffiti i l'ens facis arribar a amicsdelsindicat@hotmail.com per publicar-ho al blog.

2 comentaris:

  1. Em sembla molt bona iniciativa, l'expropiació és ideal per a un cas com aquest, abans que l'edifici es faci malbé encara més.

    ResponElimina
  2. http://www.forumdefelanitx.cat/viewtopic.php?t=4689

    ResponElimina