divendres, 21 d’agost del 2009

Amicsdelsindicat amb el Coso 2009


En un mostrador d'un comerç del carrer major podiem apreciar un dels pocs exemplars que queden del vi amb la etiqueta que aquest any ha utilitzat el Coso per dissenyar la camiseta 2009.

Des d'Amics del Sindicat varem pensar que un dia com el de Sant AgustÍ, era el dia propici per tornar a reivindicar i no havíem de desaprofitar l'ocasió per una vegada més dir que volem el Sindicat.
També pensam que el preu que demana el propietari es exageradament alt i que l'únic que pretén a més d'enriquir-se, és abusar i riure-se'n dels felanitxers.
Per a que tengueu una mica més d'informació del que durem penjat el dia 28 d'agost, vos podem dir com es veu en la etiqueta original, que era un vi rosat amb un preu de 5,50 pts més 1 per l'envàs (una manera de reciclar el vidre). No sabem exactament l'any en què va sortir aquest vi, però ho cercarem. De totes maneres amb el preu que tenia es pot intuir... 90è aniversari?, pitjau aquí.
No és la primera vegada que en la camiseta del Coso es duen etiquetes de begudes alcohòliques, des d'aqui recordam la de la "Caña Valls". Esperam que aquest any el COSO no sigui com el de la camiseta "corriente" i tregui el seu costat més reivindicatiu.


BONES FESTES A TOTHOM!!!


COSO 2009:
En nom de la Kika i de la indirecció cosera volem agrair la participació de totes les persones que han presentat propostes al concurs de disseny de la camiseta 2009. En total hi havia més de 20 propostes i la tria no ha estat senzilla. També volem agrair la no participació d'aquelles persones que tenien una bona idea però com que no són bons artistes no la varen materialitzar. Gràcies pel vostre seny, hauria estat horrorós! Entre les propostes presentades, n'hi havia un bon grapat de molt novedoses, coseres, camisetables i atractives. Finalment, l'opció seleccionada és una variant d'una antiga etiqueta de vi del Sindicat, un missatge reivindicatiu proposat per www.amicsdelsindicat.blogspot.com.
Comprau-la tant si vos agrada com si no, perquè és l'única via de finançament de les despeses. Si de cas sobrassin doblers, compraríem el Sindicat. Només en demanen 6 milions d'euros. La plaça de toros no farà falta comprar-la: Serà de l'Ajuntament automàticament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada